Kerken

In veel kerken heeft men tegenwoordig geen fulltime-koster meer in dienst. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien is het budget onvoldoende, of is er te weinig animo voor een dergelijke functie. In beide gevallen bieden wij de oplossing voor al het werk rondom de kerk.

Wij sluiten namelijk graag een onderhoudscontract met u af, waarin we afspreken hoe en hoe vaak allerlei werkzaamheden worden uitgevoerd. Op deze manier kan uw kerk er nog steeds mooi en netjes uitzien van buiten, ook al heeft u geen koster meer die het terrein onderhoudt. Ook de schoonmaakwerkzaamheden binnen de kerk, en bijvoorbeeld het (af)wassen van ramen en dakgoten voeren wij graag voor u uit. Dit kan eventueel eenmalig, maar natuurlijk ook op contractbasis.

Eventueel kunnen deze werkzaamheden ook op zaterdag plaatsvinden, zodat men bij de wekelijkse kerkgang een net terrein aantreft. In veel gevallen kunnen we, in overleg, ook langskomen vlak voor er een uitvaart wordt gehouden. Op deze manier bent u er zeker van dat de familie en nabestaanden een goede indruk krijgen van uw kerk.

Wanneer u bij de kerk een eigen begraafplaats heeft, kunt u ook gebruik van de diensten die wij op dat gebied aanbieden. Informatie hierover vindt u onder Graf- en monumentenzorg, Begraafplaatsbeheer.

?>