Onkruidbeschrijding

Wubs Totaal Service heeft inmiddels meer dan vijf jaar ervaring in het bestrijden van allerlei soorten onkruid. Voor verschillende soorten onkruid zijn er verschillende oplossingen. Hier wordt hieronder het één en ander over verteld. Wubs Totaal Service biedt u ook een nieuwe, milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijden aan.

Allereerst kunnen we het onkruid voor u verdelgen op de traditionele manier, dit gebeurt dus gewoon met een onkruidsbestrijdingsmiddel zoals RoundUp. Wij beschikken over een grote spuit, met een tank van 250 liter. Wij hoeven dus geen gebruik te maken van uw water. Dit is een snelle en effectieve manier van onkruidbestrijding.

Sinds kort bieden wij bij Wubs Totaal Service ook een nieuwe manier van onkruidbestrijding aan, nameijk met behulp van een Mankar. Met deze machine kunnen wij uw onkruid bestrijden zonder het milieu onnodig te beschadigen. Via de volgende link kunt u zien hoeveel gunstiger deze manier van onkruid bestrijding is.

link:  Ontdek het verschil 

Helemaal rechts in dit overzicht vindt u de Mankar, die door ons gebruikt wordt. U ziet dat dit een stuk milieuvriendelijker is, op alle vlakken.  De Mankar voldoet dan ook aan de DOB-richtijnen. (Duurzaam Onkruidbeheer op Verhardingen)

Sommige onkruidsoorten laten zich echter niet zo gemakkelijk verdrijven. Vooral wanneer het onkruid zich heeft genesteld in uw gras, of tussen uw planten, kan dit een probleem zijn. In veel gevallen kunnen we een maatoplossing bieden, met bijvoorbeeld een speciaal onkruidbestrijdingsmiddel. In andere gevallen helpt echter maar één ding, alles moet er dan met wortel en tak uitgetrokken worden.

?>