Scholen en Kinderopvang

Uiteraard kunnen scholen en kinderdagverblijven etc. van dezelfde diensten gebruiken als ieder ander. Echter, het is voor deze specifieke doelgroep interessant te vermelden dat wij in de bouwvakvakantie gewoon doorwerken. Wij zullen dan de werkzaamheden verrichten terwijl de kinderen thuis, of elders, vakantie vieren.

Veiligheid is natuurlijk sowieso een belangrijk aspect wanneer we aan het werk zijn, maar vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom werken we met materialen die getest en gekeurd zijn door officiële instanties. Een veilig idee!

Verder bieden we ook voor deze doelgroep onderhoudscontracten aan. U kunt hierbij denken aan het schoonhouden van het pand, het leeghalen van de dakgoten, of het vegen van het plein, maar ook voor het grotere onderhoud, zoals schilderwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. 

De aanleg van het schoolplein en de andere ruimtes rondom uw gebouw voeren wij ook graag voor u uit. Onder projecten ziet u hoe wij het plein rondom de MFA in Vlagtwedde hebben aangekleed.

?>