Schoonmaak en Glazen wassen

Wubs Totaal Service biedt ook schoonmaakdiensten aan. Deze vinden over het algemeen plaats middels een contract, voornamelijk met een frequentie van één keer per week. In overleg is echter veel mogelijk. 

Wubs Totaal Service biedt haar schoonmaakdiensten vooral aan appartementencomplexen aan. Over het algemeen wordt er dan een opdracht verstrekt door de Vereniging van Eigenaren. Woont u zelf in een flat, en bent u niet tevreden over de schoonmaak? Wubs Totaal Service kan voor u een vrijblijvende offerte maken.

U kunt bij ons ook terecht voor het schoonhouden van uw kantoor, winkel of woning. Ook in dit geval raden wij een contract aan. Maar, zoals gezegd: in overleg is veel mogelijk.

Voor het wassen van uw ramen kunt u ook bij Wubs Totaal Service terecht. Wij beschikken namelijk over grote ladders en trappen, en als dit noodzakelijk mocht zijn, maken we ook gebruik van een hoogwerker.

Wubs Totaal Service maakt ook uw balkons schoon. Dit doen we, afhankelijk van de hoogte, vanaf het balkon zelf, of vanaf een hoogwerker. Ook de ramen in uw appartement kunnen we op deze manier voor u wassen.

Vanaf 1 januari 2010 is het een stuk aantrekkelijker geworden om particuliere schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden. Hier geldt nu het lage 6%-BTW-tarief. 

?>